Waarom HCI

Waarom Human Capital Insurance

Human Capital Insurance kijkt verder dan puur verzekeren. In onze visie gaat het om het kiezen van de juiste verzekering, plus preventie en het beperken van lang verzuim en ziektewet en WGA-lasten. Een bredere blik, waar onze opdrachtgevers de vruchten van plukken.

Welke verzekering?

Natuurlijk is een juiste financiering van uw lasten op korte en lange termijn belangrijk. Wij helpen u een juiste keuze tussen alle vormen van financiering te maken.

Appel, peer of toch banaan

Werkgevers kunnen namelijk kiezen tussen publieke (UWV) en diverse private oplossingen. In ons complexe stelsel is het vaak appels met peren vergelijken. Een voor u nieuwe oplossing blijft dan onbekend: wij vergelijken voor u ook de banaan.

Actuariële berekening

U wilt daarbij geen onnodige financiële risico’s lopen, maar ook geen onnodig hoge kosten daarvoor maken. Hiervoor kijken we goed naar uw historische en toekomstige Ziektewet- en WGA-instroom. Uw toekomstige instroom wordt door ons actuarieel berekend op basis van de sectorgegevens, uw personeelsbestand en uw historische instroom.

Beperken én voorkomen

Maar we zien het grotere plaatje. Hoe kunt u de onderliggende lasten van verzuim en arbeidsongeschiktheid beperken? Dat is een minstens net zo essentiële vraag.

Ons antwoord: samen met u inzetten op preventie

 

Deze diensten worden verzorgd door ons zusterbedrijf HCS.

Verzekeraars kennen ons

Human Capital Insurance is gespecialiseerd op het gebied van inkomensverzekeringen. Onze specialistische kennis in combinatie professionele Ziektewet en WGA-dienstverlening zorgt voor een goede positie bij verzekeraars.

Vergoeding van onze dienstverlening

Dat levert voordeel op, ook voor u! Met de meeste verzekeraars hebben wij afspraken dat u een vergoeding krijgt voor de dienstverlening die door HCI en HCA wordt ingezet.

U wilt meer weten

Neem contact op met een van onze (ruim 40) specialisten:
Pieter Dam
pieter.dam@hcinsurance.nl
(06) 83 90 1571