WGA Eigenrisicodrager

Welke verzekering?

Natuurlijk is een juiste financiering van uw lasten op korte en lange termijn belangrijk. Wij helpen u een juiste keuze tussen alle vormen van financiering te maken. Twijfelt u over eigenrisicodrager worden? Binnen 6 weken heeft u antwoord: een betrouwbaar schadeprofiel.

Appel, peer of toch banaan

Werkgevers kunnen namelijk kiezen tussen publieke (UWV) en diverse private oplossingen. In ons complexe stelsel is het vaak appels met peren vergelijken. Een voor u nieuwe oplossing blijft dan onbekend: wij vergelijken voor u ook de banaan.

Wij vinden en bemiddelen

Wanneer wij samen met u de beste vorm van financiering hebben gekozen, helpen wij middels een uitgebreid marktonderzoek hier de juiste verzekeringsoplossing en verzekeraar bij te vinden.

Beperken én voorkomen

Maar we zien het grotere plaatje. Hoe kunt u de onderliggende lasten van verzuim en arbeidsongeschiktheid beperken? Dat is een minstens net zo essentiële vraag.

Ons antwoord: samen met u inzetten op preventie

o met een gedegen risico-analyse van uw verzuimdossiers
o door professioneel Ziektewet casemanagement
o door professioneel WGA casemanagement

Deze diensten worden verzorgd door ons zusterbedrijf HCS.

Verzekeraars kennen ons

Human Capital Insurance is gespecialiseerd op het gebied van inkomensverzekeringen. Onze specialistische kennis in combinatie professionele Ziektewet en WGA-dienstverlening zorgt voor een goede positie bij verzekeraars.

U wilt meer weten

Neem contact op met een van onze (ruim 40) specialisten in sociale zekerheid:
Pieter Dam
pieter.dam@hcinsurance.nl
(06) 83 90 1571