Diensten

Wij helpen u een juiste keuze tussen alle vormen van financiering te maken. De juiste verzekeringen afsluiten met een dekking die bij uw organisatie past, brengt rust en zekerheid. Bekijk onze diensten!

h

WGA Eigenrisicodrager

Samen met u vinden wij de beste vorm van financiering. Daarna helpen wij met een uitgebreid marktonderzoek om hier de juiste verzekeringsoplossing en verzekeraar bij te vinden.

Lees meer
h

Second opinion

Een second opinion voor personeelsverzekeringen – is dat zo belangrijk? Jazeker. In de praktijk zien wij dat het allesbehalve een overbodige luxe is. De besparingen kunnen flink oplopen!

 

Lees meer
h

Employee benefits

Dit zijn alle voorzieningen die u als werkgever treft als compensatie voor het wegvallen van inkomen en voor het wegvallen van dekkingen in de sociale zekerheid. Welk pakket past het beste bij u?

 

Lees meer
h

WIA-aanvullingen

Medewerkers die niet meer voldoende kunnen werken, gaan aanzienlijk in salaris achteruit. Zij krijgen te maken met een WIA-gat. Compenseer dit inkomensverlies van uw medewerkers met een WIA-aanvulling.

Lees meer
h

Collectieve ongevallenverzekering

Een collectieve ongevallenverzekering biedt verlichting in nare situaties als een sterfgeval of ernstig ongeval. Genoeg redenen om als werkgever een verzekering voor af te sluiten!

Lees meer
h

Cyberrisico's

De AVG stuwt cyberrisico’s in organisaties vanuit ICT op richting de bestuurskamer. Bestuurders zijn verantwoordelijk voor een juiste bedrijfsvoering, die steeds digitaler wordt. Bent u afdoende verzekerd?

Lees meer